Hende Csaba feljelentette Vadai Ágnest

POLITIKA
2013 július 11., 05:40

A honvédelmi miniszter folytatólagosan elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával jelentette fel az ügyészségnél Vadai Ágnes volt honvédelmi államtitkárt és Szeredi Pétert, a Honvédelmi Minisztérium volt kabinetfőnökét.

photo_camera Fotó: Vadai Ágnes / Facebook

A Magyar Nemzet szerint a feljelentést amiatt tették, hogy Vadai államtitkári honlapjának szerkesztésével és az ehhez kapcsolódó PR-feladatokkal két külsős céget is megbíztak több millió forintért, miközben a Honvédelmi Minisztérium belső szabályzata szerint ez az akkori kommunikációs főosztály feladata volt. A lap szerint a kifizetésekről szóló teljesítési igazolásokat Vadai írta alá.

Vadai Ágnes így reagált a lapnak:

Önöktől tudom, hogy feljelentettek, de ha ez igaz, azt a velejéig rohadt rezsim újabb támadásának tartom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.