Igazolást hamisított magának, bíróság elé állítanák a 15 éves fiút

bűnügy
2013 július 11., 08:17

Vádemelést javasol a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás miatt. A gyanúsított, akinek – ha az ügyészség vádat emel – bíróság előtt kell majd felelnie a tettéért, egy 15 éves fiú, akit áprilisban egy helyi bevásárlóközpontban igazoltattak. Azt mondta, azért nincs iskolában, mert beteg, de ezt az anyja nem tudta megerősíteni, így a fiút a rendőrök bekísérték az iskolába, ahol az osztályfőnöknek beismerte, hogy magának hamisította az igazolást, de már megbánta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.