299 forintért adják a sonkás bagelt a Margit körúton ma megnyílt CBA-ban. Kicsit gyanús, mert szemben a Szendzsóban 1000 körül van ugyanez, dehát a Szendzsó kicsi, a CBA nagy, miért ne csaphatna át a mennyiség minőségbe?
Hát kurvára nem csap. A CBA-s bagelnek kb. annyi köze van a bagelhez, mint a Diablo Rosso Corsához: a formája stimmel. A világszerte közkedvelt bagelnek súlyos, különleges ízű és állagú tésztája van, ami úgy készül, hogy előbb főzik, aztán sütik, ettől lesz a bagel tésztája belül sűrű, nehéz, kívül meg kemény, néha ropogós. Na ezt a lengyel eredetű, különösen az USA-ban népszerű cuccot sikerült a CBA-nak a végtelenségig megaláznia azzal, hogy szimpla kiflitésztából készíti, aztán a lehetőségekhez mérten körbe hajtogatja, de úgy, hogy még a kifli csücske is felismerhető marad. A töltelékről már ne is beszéljünk, gépsonkát jó bagelbe is bele lehet tenni, a tésztát nem rontja el.
Ha istent ismernek, ne vegyenek bagelt a CBA-ban, mert az nem bagel egyáltalán. Hanem egy szemenszedett hazugság:((
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.