Rendkívüli tartalékból ad 400 milliót a kormány a Mezőkövesd Zsóry Futball Clubnak

gazdaság
2013 július 11., 19:06

Összesen ötmilliárd forintot csoportosít át a kormány a rendkívüli tartalékból. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre félretett 100 milliárdos alap szépen fogyott már eddig is, most pedig megy belőle négymilliárd a felsőoktatásba, az idei hallgatói normatíva fedezésére.

Ezen kívül megy 587 millió forint a Nemzeti Olimpiai Központ beruházásához, tovább növelve az eddigi idei évre kiírt 4.8 milliárdos keretet.

És végül a kedvenc részünk:

A kormány határozott arról is, hogy 400 millió forintot csoportosít át a Mezőkövesd Zsóry Futball Club fejlesztésére

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt