A szabadstrand alatt ott vannak az utcakövek

Rögtön egy nagyon jó hír: az év legfontosabb filmtörténeti pillanata végre Youtube-on. Bár a Spring Breakers inkább csak a kihasználatlan lehetőségek filmje maradt, az óceánparton maszkokban és James Francoval előadott Britney Spears feldolgozásnál nem láttunk jóideje szebbet.

És akkor a buliajánlónk. Nincs miért keseregni, ha nem jutottál le Balaton Soundra, a 444-ből többen is odamentek és látod mi sült ki belőle. Bede mindjárt kiszárad, Plankó és Botos Tomi pedig ekkorát ment:

output_oFvYxY

Azaz megint nem volt miért elhagyni a várost. És bár valóban a szokottnál kisebb merítésből, de azért erős programokat sikerült most is találnunk.

PÉNTEK

Koncert

Buli

SZOMBAT

Se nem koncert, se nem buli

  • Vietnami nyári tekercs fesztivál - Budapest legjobban pörgő vietnami éttermei is segítenek, hogy megtanulj nyári tekercset készíteni.
  • Az agg gyermekek elveszett ideje - A Vittulában bármilyen buli is megy, van egy csomó ember, aki biztos hogy felbukkan ott az este egy pontján. Most az ő műveikből nyílik kiállítás, utána meg kapcsolódó zenék hajnalig.
  • Wikitalálkozó - Igen, Wikitalálkozó. 

szarbuli1

Koncert

Buli

VASÁRNAP

Koncert

  • White Fence - Simán a hét legjobb koncertje lehet az egyszemélyes zenekarként érkező Tim Presley budapesti fellépése. A kaliforniai garázsrock hiperaktív fellépője  tökéletes hétzárónak.
  • Silf & Guests - Eltérített bárzongorák,félreértett dallamok, rengeteg zörej.