ILYEN NINCS: Levélben dicsérte meg a rendőrséget a kihallgatásért

Tbg
bűnügy
2013 július 12., 08:08

Már a rendőrség közlemény címe is sokatmondó - Emberbarát kihallgatószoba -, de rendőrnyelven az a mondat, hogy rendesek voltak vele, így hangzik:

Egy büntetőeljárás résztvevője nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság mennyire emberi módon kezelte problémáját.

A levelet a BAZ-megyei kapitányságnak küldte egy boltost, akit tanúként idéztek be. A boltos már annak megörült, hogy nem harapták ketté, mert későn vette át az idézést, utána a telefonos egyeztetéstől kezdett elalélni, a kihallgatás maga volt a csúcs:

Soha életemben nem volt még semmi dolgom a rendőrséggel, így Pünkösd utáni kedden stresszel és frusztrációval telítve mentem a Városi Kapitányságra. Hadzsi úr (és az irodában lévő hölgy munkatársa) nagyon természetes volt, kedves, de tárgyilagos, és a lényegre törekedve minél gyorsabban igyekezett megszüntetni a számomra nagyon kínos és stresszes szituációt.

A rendőrség honlapján közzétett levél végére a mi rendőrségünk még odabiggyesztette:

A Mi Rendőrségünk Önökért! Köszönjük!

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.