A Balaton Sound királya nem a Bede,

Tbg
életmód
2013 július 14., 10:43

Hanem az a csávó, aki ezt a hirdetést adta fel az Expresszben július 4-én:

2 fő nagyon csinos, független hölgyet keresek bel és külföldi wellness útjaimhoz kísérőnek és teljes körű szórakoztató partnernek. Én: 30-as, jóképű, független férfi vagyok. Tervezett útvonal: Július - Balaton Sound, Siófok. Augusztus - Sziget fesztivál, Mallorca. A jelentkezés alapfeltétele: egy közös wellness hétvégén való részvétel. Megbízható barátnők jelentkezését is várom. Magas díjazás biztosítva!

A koronát természetesen csak akkor adjuk át, ha sikerült wellness-asszisztenst találni, és küld minden helyszínről legalább egy fotót.

(Via)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.