Megszökött anyjától a brit tini egy török pincérrel

Tbg
bűnügy
2013 július 14., 07:39
photo_camera Faye Jones és barátnője, Georgina. A kis képen a török pincér.

A török rendőrség 30 embere, a brit anya és ismerősei keresik égen, földön a 16 éves tinilányt, Faye Jones-t. Faye egy 22 éves török pincérrel, a büntetett előéletű Murat Can Ertanival szökött meg a szállódából, miután a lány összeveszett anyjával. Az egyedülálló nő  Cramlingtonben (Northumberland) él lányával.

A lány keményen készül az érettségire, ezért édesanyja belement, hogy az egész nyarat Marmarisban, a népszerű török üdülőhelyen töltsék, ahonnan nem messze él nagymamájuk is, aki itt vásárolt házat.

Faye már tavaly összeismerkedett a török fiúval és egész évben tartották a kapcsolatot Facebookon, de az anyja szerint "nem voltl semmi komoly". Idén is találkoztak, de anyja nem engedte el őket egyedül.

Négy nappal ezelőtt este azonban Ertani megütötte Faye barátnőjét, Georginát egy vita közben az egyik szórakozóhelyen. Anyja ezen annyira feldühödött, hogy megtiltotta a lánynak a barátkozást, és megszakítva a nyaralást, haza is akart jönni.

A lány akkor lépett le, amikor még egyet elment fürödni. Mikor visszatért, látta, hogy a lánya eltűnik egy zöld autóban, aztán soha többet. A török rendőrség később egy bevásárlóközpontban vette őket észre, de sikerült elmenekülniük, a lány börőndjét hátrahagyva.

A sztorit a Daily Mail szállította önöknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.