Ittas tolvaj zúzott erőgéppel

bűnügy
2013 július 15., 05:39
photo_camera Fotó: police.hu

Fákat döntött ki, és az aszfaltot is felszakította egy lopott erőgéppel randalírozó férfi Mórahalmon, az ámokfutásnak a rendőrök vetettek véget. A homlokrakodó leengedett lapáttal halad Mórahalmon a Szeméttelepi úton, amikor a járőrök megállították a sofőrt, akinél ne mvolt semmilyen irat, cserébe részeg volt. A 49 éves férfi a 6 km alatt felszakította az aszfaltot, és több út menti akácfát kidöntött. Az erőgép is 800 ezres kárt szenvedett. A helybeli férfi a járművet egy közeli tanyáról vitte el, állítólag azért, hogy a saját tanyáján rendet tegyen vele. (police.hu)

Taktakenézen is gondot okozott egy munkagép: itt a gép ma vágott át egy gázvezetéket véletlenül, emiatt öt embernek ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.