Kövesse élőben a szlovák rendszámos, rokkantigazolványos, mattfekete Bentleyt!

Akkora szerencsénk van, hogy ismét szerkesztőségünk előtt parkol a szlovák rendszámos mattfekete Bentley, ami megannyi feledhetetlen percet szerzett már a 444 olvasóinak.

Botos operatőr már órákkal ezelőtt kitelepült az ablakba, és klasszikus megfigyelőmunkát végez:

les1

Egy olvasónknak jobb ötlete támadt: miért nem közvetítjük élőben a szabálytalan parkolást? Tényleg, miért nem?

A titokzatos Bentley legalább fél 1 óta áll a Margit körúti Budapest Bank-fiók előtt, azóta csak járőkelők bámulják meg, a tulajdonosnak, sofőrnek nyoma sincs. Mozgássérült igazolványnak ezúttal nem láttuk nyomát az autóban.

A Város Szíve blog július 1-én írt a mattfekete, 60 milliós autóról, amit az elmúlt egy évben láttak már a Falk Miksa utca és a Móricz Zsigmond tér környékén is szabálytalanul parkolni. A blog Facebook-oldalán másnap meg is jelent egy Jean Gaultier álnevű kommentelő, aki azt állította, hogy az övé az autó, és hogy beteg szüleit szállítja vele. „A jövben minden tőlem telhetőt megteszek a korret parkolás érdekében. Egész életemben hittem és harcoltam a demokráciáért” - írta akkor az állítólagos tulajdonos.

Képünkön Bede Márton, a Balaton Sound sztárja látható az ominózus gépjármű körül.

bede

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.