Leisztinger ügyében megszűnt a nyomozás

bűnügy
2013 július 15., 07:43

Megszüntette a nyomozást a rendőrség abban az ügyben, amiben üzletemberek Leisztinger Tamás nagyvállalkozót vádolták zsarolással, és áprilisban még önbíráskodás miatt folyt eljárás – írja az Index.

A BRFK azt válaszolta a lapnak, amikor az öt éve kezdődött nyomozásról érdeklődött, hogy megszűnt a nyomozás, „tekintettel arra, hogy a beszerzett adatok alapján bűncselekmény elkövetése nem volt megállapítható”.

Az ügy egy újbudai ingatlanügy miatt indult: négyen Leisztingerre vallottak, aki állításuk szerint megfenyegette őket, ha nem adják el a vállalkozásukat. A nyomozást 2011-ben felfüggesztették, 2012-ben viszont újraindították.

A nyomozás június 7-én szűnt meg, négy nappal azután, hogy a BRFK 900 milliós szerződést kötött Leisztingerrel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.