A gyíkemberek mindenkit gyíkemberré változtatnak - Vol 2.

politika
2013 július 17., 11:04

hv1

Nem a Facebookjukat törték fel. Úgy néz ki, hogy a Heti Válasznál tényleg meghülyültek.

Új világtrend van kibontakozóban: napjainkban a homoszexuálisok már nem csupán a diszkrimináció felszámolásáért küzdenek, hanem az egész közvéleményt ellenőrzésük alá kívánják vonni.

Ezzel indítják a holnap megjelenő Válasz címlapsztorijának beharangozóját a jobboldal mérsékelten meghatározó közéleti-gazdasági lapjában.

Sajnos a teljes írás csak holnap fog megjelenni, úgyhogy egyelőre nem tudni, hogy cion bölcsei is besegítenek-e a melegeknek Bázelből, vagy tök egyedül ellenőrzik majd a közvéleményt. Mert azért nem kis falat ez.

A Válasz témafelvetése amúgy nem úttörő, a Jobbik már egy hónapja rajta van pont ezen a tracken, és ők zsidóznak is. Van hova felzárkózni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.