Szabaduló buli miatt áll a bál Pusztakovácsiban

Szabaduló bulinak indult, lincselés lett a vége. Bár a balhé vasánrap tört ki a Somogy megyei településen, de a Kapospont helyszíni riportja szerint még most nagy a rendőri készültség a települése, nehogy megint elszabaduljanak az indulatok.

Óriási a rendőri készültség a faluban. Megállítják az autósokat, végigjárják az utcákat, hogy megelőzzék a további összecsapásokat.

- írja a Kapospont.

Vasárnap szabadult a börtönből egy pusztakovácsi család egyik tagja, ezt ünnepelték a hozzátartozókkal együtt az utcán. Közben hazaindult a helyi italmérésből egy fiatalokból álló, négyfős társaság, akikbe a bulizók belekötöttek, majd brutálisan szétverték őket.

Két férfinak az orrcsontja, egy nőnek az arccsontja is eltört, mentők szállítottak kórházba. Szemtanúk szerint a földre került sérülteket még rugdosták is, a család női tagjai is, majd elvették a pénzüket.

A Kapospont felvele

Hétfőn aztán folytatódott az ügy, a verekedő család egyik tagjának háza ugyanis kigyulladt. Egyelőre nem tudni, hogy valaki bosszúból lobbantotta lángra vagy a saját tulajdonosa volt-e. A házban csak két kutya volt, őket a marcali tűzoltók kimentették.

A rendőrség keresi a verekedőket, de egyelőre nem tudni, hol vannak, Pusztakovácsiból eltűntek. A jard garázdaság és súlyos testi sértés gyanújával indított eljárást.

Érdemes megolvasni a Kapospont riportját és a helyszínen készült videókat is.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.