Hopp, egyelőre nem kap engedélyt a Sólyom

gazdaság
2013 július 20., 06:43

Legalábbis az MTI szerint ezt írja a Népszabadság. Röviden: A Sólyom Hungarian Airways felvásárolt egy ceglédi Kft.-t, aminek kismotoros- vagy vitorlázó gépek üzemeltetésére volt engedélye. Ezt az engedélyt akarták légi szállítási engedélyre módosítani, de a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerint ilyet nem lehet.

Bővebben: majd ha felhozom a postaládából az újságot, online nem találom meglett az újság, de bővebben is csak ez a mondat van bővítve a cikkben. Még annyi, hogy a Népszabadság szerint azzal is gont lehet, hogy a légitársaság ugyan magyar magánszemélyek tulajdona, de a pénzt arabok adták, így elképzelhető, hogy az EU nem fogja elismerni uniós státuszú légitársaságként.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.