Palesztin foglyokat bocsát szabadon Izrael

Tbg
külföld
2013 július 20., 16:20

Jelentette be ma Ammánban, Jordánia fővárosában John Kerry amerikai külügyminiszter, aki az utóbbi hónapokban lázas kísérletet folytat, és már hat alkalommal látogatott a Közel-Keletre, hogy újrainduljanak az Izrael és a palesztin vezetés között 2010-ben berekedt béketárgyalások. Arról egyelőre nincs hír, hogy hány foglyot eresztenek szabadon, de még azt sem tudni, hogy a háromoldalú tárgyalásokon milyen megállapodás született. Becslések szerint 4817 palesztin van izraeli börtönökben, több százat 1993 előtt börtönöztek be. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.