Fotópályázat: Önt mivel etetik a kórházban?

Magyarországon az oktatásnál csak az egészségügy (illetve az úthálózat, az alternatív mozgásszínház és a közerkölcs) van elképesztőbb állapotban, bizonyíték erre a rengeteg kórházi sztori lepukkantságról, pénzhiányról, nemtörődömségről, szakmai hibákról és korrupcióról.

De mint közismert, egy kép többet ér ezer szónál  – az egészségügyben uralkodó állapotokat minden sztorinál szemléletesebben bemutatja egy kép, például a kórházi kajáról. A Facebookra nemrég tette ki egy állítólagos egészségügyi dolgozó az ebédjét, a műanyag kupakban tálalt diós tésztás tükörtojást.

Nagyításhoz kattintson!

Sajnos az illetőt mindeddig nem sikerült elérnünk, de sebaj: ha ön az egészségügyben dolgozik, vagy éppen kórházban fekszik, fotózza le, mit kap enni, és küldje el nekünk ide: szerk@444.hu.

A demagógia nem elvárás, sőt: ha félig átsült bélszínt adnak, azt is küldje be, és ha maga Heston Blumenthal főz önre egy berkshire-in magánklinikán, azt is.

A levélben mindenképpen írja meg az étel nevét, az ételt felszolgáló intézmény nevét és a kép készítésének időpontját, esetleg a fogyasztáshoz kapcsolódó tapasztalatait.

A legjobb kórházi menüket természetesen megagalériában mutatjuk be.

Három kategóriában hirdetünk majd győztest:

  • A legehetetlenebbnek kinéző étel
  • A legfinomabbnak kinéző étel
  • A legjobb fotó bármilyen kórházi ételről (ebben a kategóriában különösen ügyeljen a kompozícióra, a fényviszonyokra, a mélységélességre és a színhelyességre!)

Jó fotózást!!444!!!