Másnapos zenék másnapos fesztiválozóktól

zene
2013 július 21., 04:28
comments 2

Eddigi legautentikusabb darabja ez most itt a másnapos reggelekre kitalált zenei sorozatunknak. Ugyanis kivételesen nem zenészeket kértünk meg, hogy rakjanak össze egy mixet, hanem az érintettektől, a Bánkitó fesztivál szombat délelőttjén nehézkesen ébredezőktől kértük, hogy mondják meg, mi ilyenkor a kedvenc számuk.

És ha a korábbi mixekben volt is bármi tudatosság vagy ív, most tényleg csak az tarja össze az egészet, hogy egy fárasztó este után a tóparton heverésző fesztiválozóknak ez jutott eszébe erre a bugyuta kérdésre. Tíz ember, tíz teljesen más stílus: svéd táncos popklasszikustól finom elektronikán át vonatzakatolásig, és a végén a más-nap himnuszig. Ha valakit felemésztett volna a szombat este, ez most biztosan segítséget jelent a számára.

A fesztiválnak amúgy ma még egy teljes értékű napja lesz, simán érdemes még elindulni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.