Az év újságírói kérdésével taglózta le Szily Nóra Borbás Marcsit

internetek
2013 július 22., 12:42

Szily Nóra faggatta az életről Borbás Marcsit. És rögtön az első kérdés annyira erős lett, hogy már nem volt hova hátrálni utána.

Figyelj, azon filóztam, hogy tulajdonképpen most már a tizedik saját fejlesztésű produkciónál tartasz, amit nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy mit jelent, de kvázi az ötlettől a megvalósításig egy csapattal ti csináljátok meg. És bármelyikbe pillantok bele, mindegyik borbásmarcsis, és nem érzek benne kényszert. És elméláztam azon, hogy te azért a magyar médiapiacon egy ügyes csaj vagy, és kevesen vagyunk olyanok, akik tényleg gyakorlatilag azt csináljuk, ami belőlünk fakad. De a sokféle állomásán az életednek, vezérelve ennek van, Marcsi?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.