Oké, megszületett a kisherceg, hogyan tovább??4?

külföld
2013 július 23., 18:30

Jöhet a következő? Vagy egy nagy utazás? Új meló? Új kecó? A USA Today szerint a válaszok sorrendben talán, valószínűleg, minden bizonnyal és biztosan.

Legalábbis ha következtetni lehet a szülők viselkedéséből a gyerekekére, akkor Katalin és Vilmos, hogy a királyi szlenggel éljünk, a trónörökös után a tartalékról (the heir and the spare) is gondoskodhat. Katalin és húga, Pippa között csak egy év van, Vilmos és Harry között kettő.

Az utazás szinte biztosra vehető, 2014-ben Ausztráliába látogatnak. Az útra minden bizonnyal magukkal viszik gyereküket is. Ez egykor elképzelhetetlen volt, de Károly herceg és Diana már megtette ezt. Ausztrália meg elég laza hely, így az sem kizárt, hogy a hercegi pár maga fogja kiskocsiban tologatni a gyereket - na, ez végképp elképzelhetetlen lett volna régen, amikor még a szoptatást is a dajkára bízták.

Az új meló is valószínű. Most, hogy apa lett, Vilmos herceg minden bizonnyal le fog szerelni a királyi légierőtől, és valószínáleg egyre többet segít be a királyi teendőkbe a már 87 éves II. Erzsébetnek.

És ha új melója lesz, akkor költözni is fognak. Most két otthonuk van, az egyik Vilmos walesi bázisa mellett, azt biztosan feladják. A másik a Kennsington Palota egyik melléképületében, a Nottingham Cottage-ban egy kétszobás apartman. Ehelyett magába a palotába költözhetnek, egy négyszintes, 21 szobás lakrészbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.