Oké, megszületett a kisherceg, hogyan tovább??4?

Jöhet a következő? Vagy egy nagy utazás? Új meló? Új kecó? A USA Today szerint a válaszok sorrendben talán, valószínűleg, minden bizonnyal és biztosan.

Legalábbis ha következtetni lehet a szülők viselkedéséből a gyerekekére, akkor Katalin és Vilmos, hogy a királyi szlenggel éljünk, a trónörökös után a tartalékról (the heir and the spare) is gondoskodhat. Katalin és húga, Pippa között csak egy év van, Vilmos és Harry között kettő.

Az utazás szinte biztosra vehető, 2014-ben Ausztráliába látogatnak. Az útra minden bizonnyal magukkal viszik gyereküket is. Ez egykor elképzelhetetlen volt, de Károly herceg és Diana már megtette ezt. Ausztrália meg elég laza hely, így az sem kizárt, hogy a hercegi pár maga fogja kiskocsiban tologatni a gyereket - na, ez végképp elképzelhetetlen lett volna régen, amikor még a szoptatást is a dajkára bízták.

Az új meló is valószínű. Most, hogy apa lett, Vilmos herceg minden bizonnyal le fog szerelni a királyi légierőtől, és valószínáleg egyre többet segít be a királyi teendőkbe a már 87 éves II. Erzsébetnek.

És ha új melója lesz, akkor költözni is fognak. Most két otthonuk van, az egyik Vilmos walesi bázisa mellett, azt biztosan feladják. A másik a Kennsington Palota egyik melléképületében, a Nottingham Cottage-ban egy kétszobás apartman. Ehelyett magába a palotába költözhetnek, egy négyszintes, 21 szobás lakrészbe.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.