Tényleg volt Csányinak szívműtétje

gazdaság
2013 július 24., 09:10
photo_camera Fotó: Kovács Tamás / MTI

Na, valahogy az Index nyerte a versenyt. Csányi az újságíróknak azt mondta, hogy nem vonul vissza és nem beteg, bár tényleg volt szívműtétje. "Egy maratont is le tudnék futni". A részvények eladására már korábban kiadott egy megbízást. Az volt, hogy bizonyos árfolyam alatt el kell adni a részvényeit. Ezt az árfolyamot pedig Navracsics bejelentése után érte el. Csányi azt mondta, hogy 50 milliárdot akar befektetni egy agrárüzletbe. Kicsit persze furcsán hangzik, hogy nem hitelből épít valamit egy ember, akinek bankja van.

A folyamatosan csányizó Lázár Jánosról az OTP elnöke az Index szerint azt mondta, hogy "úgy hallja, egy tehetséges fiatalamber, nézzük meg, hogy a trafikügyet is milyen ügyesen elintézte." A Portfolio.hu szerint Csányi amúgy is eladta volna a részvényeit, és nem akart üzenni a kormánynak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.