Újraindul a Békemenet - a cél a kétharmad

Tbg
politika
2013 július 24., 12:24

Miért ne indulna el egy új mozgalom a 2014-es kétharmados győzelem kivívásáért?

Tette fel a kérdést Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Facebookon. A kormányt támogató utcai mozgalom, amely százezer embert is képes volt az utcára hívni, újabb célt tűzött ki maga elé, 2014-ben szeretné kétharmadhoz segíteni az Orbán-kormányt. Mint Bencsik írja, ez a közvéleménykutatásokat látva nem irreális vállakozás. És minek a kétharmad?

Nem azért, mert arra olyan nagy szükség lesz, hiszen az alkotmányozás zöme már megtörtént. Hanem azért, hogy az Európai Unió végre megértse,

az idézetet ezzel önkényesen megszakítjuk, a teljes szöveget a Facebookon találják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.