Bár még három teljes nap + pár óra hátra van a hétből, ennél viccesebb mondat már nem születhet a héten!!4!

politika
2013 július 25., 11:22

Mérsékelt vagy volt konzervatív jelöltek közös indítása is szerepel a tervek közt, olyanoké, akikkel a kiábrándult Fidesz-szavazók is megszólíthatók; emlegetik például Szegeden Kaltenbach Jenő, Miskolcon az ex-MDF-es Debreczeni József nevét.

Ezt a HVG írta az ellenzéki összefogás esélyeit latolgató cikkében, és még annál is viccesebb, mint amikor az Együtt 2014 párttá alakulásakor Szigetvári Viktor társelnök Szelényi Zsuzsát hozta fel példaként arra, hogy vannak köztük jobboldaliak is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.