Mégis lesz cigi a Szigeten?

fesztivál
2013 július 25., 09:41
photo_camera Fotó: sziget.hu

A Sziget honalpján található térképen a bejárat mellett van egy T betűvel jelzett pult, ami egy Nemzeti Dohányboltot takar. Tegnap még szinte biztos volt, hogy nem lesz cigi a Szigeten, mert a múlt hét végéig egy érintett sem kért engedélyt arra, hogy a trafikját valamelyik nagyobb fesztiválon nyithassa újra. Keressük a Szigetet, nem sokára kiderül, hogy mégis lesz-e cigaretta a fesztiválon. Mindenesetre felkészültünk a legrosszabbra. (VIA)

UPDATE 17:02: Most hívott a Mol egyik sajtósa azzal, hogy a klasszikus cigibeszerző helyen, a K-híd melletti benzinkúton is nyílik egy trafik a fesztiválig!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.