Megszüntették a nyomozást Sz. Ferenc, a Fidesz-székház védője ellen

Egyéb
2013 július 25., 18:52

A Magyarinfo blog úgy tudja, a rendőrség megszüntette a nyomozást Kubatov Gábor titkára, valamint a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, akik erőszakosan léptek fel, egy a Fidesz székházánál demonstráló aktivista ellen. A székházat még márciusban próbálta meg elfoglalni néhány fiatal.

A blog úgy tudja, arra hivatkozva szüntették meg az Sz. Ferenc elleni nyomozást, hogy amikor társával megragadtak egy demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát korlátozták, hanem a testi épségét védték. A nyomozáshoz beszerzett iratok szerint ugyanis, a Fidesz székház azon része életveszélyes.

Az iratok szerint bár Sz. Ferencéknek nem lett volna joga fellépni az aktivista ellen, társát, a személyi titkárát, felhívta a Fidesz egyik EP-képviselője, és ezt a rendőrség segítségkérésnek értékelte. A rendőrség szerint az aktivistát, "testi épsége érdekében, a székház életveszélyes területéről biztonságos helyre vitték".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.