Megszüntették a nyomozást Sz. Ferenc, a Fidesz-székház védője ellen

Egyéb
2013 július 25., 18:52
comments 1

A Magyarinfo blog úgy tudja, a rendőrség megszüntette a nyomozást Kubatov Gábor titkára, valamint a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, akik erőszakosan léptek fel, egy a Fidesz székházánál demonstráló aktivista ellen. A székházat még márciusban próbálta meg elfoglalni néhány fiatal.

A blog úgy tudja, arra hivatkozva szüntették meg az Sz. Ferenc elleni nyomozást, hogy amikor társával megragadtak egy demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát korlátozták, hanem a testi épségét védték. A nyomozáshoz beszerzett iratok szerint ugyanis, a Fidesz székház azon része életveszélyes.

Az iratok szerint bár Sz. Ferencéknek nem lett volna joga fellépni az aktivista ellen, társát, a személyi titkárát, felhívta a Fidesz egyik EP-képviselője, és ezt a rendőrség segítségkérésnek értékelte. A rendőrség szerint az aktivistát, "testi épsége érdekében, a székház életveszélyes területéről biztonságos helyre vitték".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt