Mindenki szerint magyar a kis Gyuri Sanyi Lajcsi

bulvár
2013 július 25., 13:48
photo_camera Grafika: Večernji list

Mi itt a 444-nél úgy gondoljuk, hogy a világon minden fontos ember magyar, az meg végképp egyértelmű, hogy a világ összes arisztokratája magyar származású. Szerencsére erre egyre többen jönnek rá határunkon innen és túl is. Vilmos herceg és Katalin herceg porontyának megérkezése szép alkalom arra, hogy a magyarok jelentőségéről, a magyar vérvonal fontosságáról legyen szó.

A Magyar Nemzet Hanga Zoltán állatkerti sztárszóvivő segítségével vezette vissza a kis Cambridge családfáját egészen Árpád vezérig. Nyilván csak a helyhiány tehet arról, hogy Hunorig és Magorig nem részletezték a dicsőséges generációkat.

A horvát Večernji list ezzel szemben egy másik, hasonlóan jeles ágát mutatja be a kiváló magyarok göcsörtös, ám büszke családfájának. Ők ugyan aljas módon megpróbálják horvátnak hazudni Zrínyi Miklós szigetvári hőst, aki szerintük a kisded felség ősatyja, de mi természetesen tudjuk az igazságot.

Áldja meg a Boldogasszony a kis koronás ex-pocaklakót! Örvendjetek, MAGYAROK!!!!!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.