Mindenki szerint magyar a kis Gyuri Sanyi Lajcsi

Grafika: Večernji list

Mi itt a 444-nél úgy gondoljuk, hogy a világon minden fontos ember magyar, az meg végképp egyértelmű, hogy a világ összes arisztokratája magyar származású. Szerencsére erre egyre többen jönnek rá határunkon innen és túl is. Vilmos herceg és Katalin herceg porontyának megérkezése szép alkalom arra, hogy a magyarok jelentőségéről, a magyar vérvonal fontosságáról legyen szó.

A Magyar Nemzet Hanga Zoltán állatkerti sztárszóvivő segítségével vezette vissza a kis Cambridge családfáját egészen Árpád vezérig. Nyilván csak a helyhiány tehet arról, hogy Hunorig és Magorig nem részletezték a dicsőséges generációkat.

A horvát Večernji list ezzel szemben egy másik, hasonlóan jeles ágát mutatja be a kiváló magyarok göcsörtös, ám büszke családfájának. Ők ugyan aljas módon megpróbálják horvátnak hazudni Zrínyi Miklós szigetvári hőst, aki szerintük a kisded felség ősatyja, de mi természetesen tudjuk az igazságot.

Áldja meg a Boldogasszony a kis koronás ex-pocaklakót! Örvendjetek, MAGYAROK!!!!!!!!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.