Michael J. Fox sorozatban tér vissza

KULTÚRA
2013 július 28., 13:28

Az NBC-n fog futni a sorozat, amiben Michael J. Fox 13 év után tér vissza a képernyőre. A Parkinson-kórban szenvedő művész a sorozatban is egy parkinsonos tévést fog alakítani, aki otthagyja a munkáját, hogy több időt tölthessen a családjával.

Fox 2000-ben épp ezért hagyta abba a forgatást, viszont gyerekei mára már felnőttek, ezért tér vissza. A színész a betegség árnyoldalai mellett mindennapjainak mulatságosabb részét is meg akarja mutatni a sorozatban. A hangsúly ugyanakkor Fox szerint nem a Parkinson-kóron lesz majd.

A műsor szeptember 26-án debütál az NBC-n.(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.