105 gyerekprostituáltat mentett meg az FBI

külföld
2013 július 29., 18:35

Az FBI egy országos háromnapos razziában kiszabadított 105 prostitúcióra kényszerített gyereket, és letartóztatott 150 kerítőt és futtatót. Kaszinókat, moteleket és út menti pihenőhelyeket kutattak át 76 városban és a környékükön, együttműködve az eltűnt vagy kizsákmányolt gyerekekkel foglalkozó országos központtal. A kiszabadított kis- és fiatalkorúak 13-17 évesek, könnyen manipulálhatóak, sokan közülük család nélkül, árvaházakban nevelkedtek. Az FBI 2003 óta 2700 gyerekprostituáltat szabadított ki. (BBC, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.