Éttermi zenészek halálra késeltek egy amerikai turistát Thaiföldön, mert nem akarta abbahagyni az éneklést

bűnügy
2013 július 31., 14:25

Kétszer szúrták mellkason az amerikai Bobby Ray Cartert egy thaiföldi üdülőövezet éttermében. Az 51 éves férfi meghalt, szintén megkéselt 27 éves fia kézsérüléssel megúszta a verekedést, ami a turisták és a hely házi zenekara között tört ki az óceánparti Krabi városában. A rendőrség három zenészt vett őrizetbe.

Pedig minden remekül kezdődött, Carter a színpadon játszó zenekarhoz csatlakozott és együtt énekelt velük több számon keresztül. A balhé akkor tört ki, amikor a zenekar szünetet tartott volna, de a férfi nem volt hajlandó abbahagyni az éneklést.

A hely honlapján amúgy éppen azzal büszkélkedik, hogy az együtténeklés a zenekarral házi specialitásuknak számít.

A vita során előbb a zenekar háborgott, mert még mindig énekel a férfi, majd az amerikai követelte vissza a már átadott borravalót. (via news.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.