Hoppá, új TV on the Radio-szám

ZENE
2013 július 30., 22:34

Elsőre nem is tudom megmondani, hogy tetszik-e, vagy nem, de tutira nem biztonsági játék, ami már önmagában sem rossz. A címe Mercy, és egyelőre csak itt hallgatható meg. Az art rock-doo wop-gospel-experimentál-soul-pop-de minden-hülye-jelző-ellenére-mégis nagyon király zenekar legutóbbi lemeze ugyan már nem volt az igazi, de azért volt idő a kétezres években, amikor simán a legizgalmasabbak voltak New Yorkban. Majd most az új lemezzel talán megint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.