Pókeres belga üzletemberé a fekete Bentley

életmód
2013 augusztus 01., 17:04
comments 1
  • Dino Marsani a fekete Bentley tulajdonosa.
  • Vezetett műsort Belgiumban, most takarítócéget vezet, ami ellen végrehajtást indított az APEH.
  • A közelmúltban 112 parkolási büntetést kapott.
  • Nem állt szóba velünk, sőt, perrel fenyegeti azt, aki be akar avatkozni magánéletébe.

Dino Marsani a Djeremy Kft. nevű cég tulajdonosa, mely takarítással foglalkozik és aminek a Falk Miksa utcában van irodája. A cég számos európai országban vállal megbízásokat. A cégadatok szerint két végrehajtást is kezdeményezték a cég ellen, legutóbb az adóhatóság, melyről idén júniusban értesítették a vállalatot.

Zebra és rokkantkártya

A belga üzletember a fekete - korábban belga, most már szlovák rendszámú - Bentley tulajdonosa, mely az utóbbi időben lázban tartja az internetet. Az autó rendszeresen szabálytalanul parkol Budapest legkülönfélébb helyein. Közvetítettük már élőben is tilosban parkolását, olvasóink pedig azóta is egy csomó képet küldtek arról, hogy rokkantkártyával parkol, vagy éppen a Gucci-üzlet előtt a zebrán.

Olvasónk felvétele
photo_camera Olvasónk felvétele

Marsani ezen kívül lelkes pókerjátékos is. Számos pókerverseny beszámolójában szerepel, idén márciusban például a Tropicana versenyén esett ki a poker.hu beszámolója szerint korán, amikor egy dáma pókerrel szemben megadta az all-int.

Forrás: pokerdb.thehendonmob.com
photo_camera Forrás: pokerdb.thehendonmob.com

Korábban műsorvezető is volt Belgiumban, a Youtube-on számos felvétele látható erről.

Kilenc bilincs

Marsaninak két autója is van, a Bentley-n kívül egy Smart is, a Tv2 riportja szerint pedig mindkettővel rendszeresen tilosban parkol. A júliusi riport idején azt mondták, idén nyolcszor kapott kerékbilincset, azóta legalább még egyszer, mert épp tegnap kaptunk képet arról, hogy a Markó utcában ismét megbilincselték. Nem csak tilosban szokott parkolni, akkor viszont általában nem fizet a parkolásért - 112 pénzbüntetést kapott az utóbbi időben, összesen egymillió forintért.

A Conflit! című műsorban
photo_camera A Conflit! című műsorban

A tilosban parkolások miatt nem valószínű, hogy komolyabban megüti a bokáját. Elzárástól nem kell tartania, a törvény szerint ha harminc napon belül kétszer megbüntetik, akkor kétszeres, ha háromszoros, akkor háromszoros díjat kell fizetnie, ami alkalmanként legfeljebb százötvenezer forint lehet.

Semmi oka, hogy velünk beszéljen

Más kérdés a rokkantkártya használata. A Bentley-ban sokszor lehetett látni rokkantkártyát is, a Dino Marsaniról megtalálható képek és beszámolók alapján ugyanakkor nem tűnt úgy, hogy mozgássérült lenne. A Tv2 szerint emiatt is feljelentették, az ügy bíróság előtt van.

Megkerestük Dino Marsanit, aki egyértelműen elzárkózott a megszólalás elől. Azt mondta, semmi okát nem látja, hogy újságírókkal beszéljen, és ha bárki bele akar avatkozni a magánéletébe, azt azonnal bepereli és súlyos károkat fog okozni neki a bíróságon.

photo_camera Olvasóink ajándéka az élő közvetítés idejéről

Az Index csütörtöki videórészlete szerint amikor a lap riporterei megpróbálták megkérdezni Marsanit az utcán, nem engedte, hogy felvegyék az arcát, és az ügyvédjére, “Bárándyra” hivatkozott.

Amikor a 444 szerkesztősége előtt parkolt, a rendőrautók akkor is gond nélkül elmentek mellette. Végül a járókelők értesítették a közterület-felügyelőket. Ekkor azonban Marsani külföldön volt, és egy ismerőse vigyázott az autóra, aki név nélkül nyilatkozott a 444-nek és azt mondta, egy barátjáé az autó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.