Pedofilt ajándékozott Mohamed János Károlynak

bűnügy
2013 augusztus 03., 13:34

A marokkói Rabatban a rendőrök gumibottal vertek szét egy tüntetést, amit Daniel Galvan Vina amnesztiája ellen szerveztek. A spanyol nyugdíjast 47 honfitársával együtt engedték haza. Az amnesztiát a marokkói király (VI. Mohamed) az őt meglátogató spanyol királynak (János Károly) adta ajándékba.

A nyugdíjas Vina 4 és 15 év közti marokkói lányokkal szexelt, és ezt videóra vette. Letartóztatásáig sok időt töltött Marokkóban, két lakása is volt ott. A kegyelem része, hogy soha többet nem léphet Marokkóba.

A tüntetést a neten szervezték, a tiltakozók kifejezetten csak ezt az egy kegyelmi döntést ellenezték. Daniel Galvan Vinát másfél éve ítélték el, 30 évre. Mire a rendőrök megverték a rabati tüntetőket, a spanyol kormány bejelentette, hogy a pedofil már Spanyolországban van. (Reuters)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.