Másnapos vasárnapi filmajánló

FILM
2013 augusztus 04., 14:09

Alig tudtad ki kialudni magadat, másnapos vagy és csak arra vágysz, hogy olcsó zacskós smacklevest egyél kólával. I feel you bro! De kell hozzá valami film, mert másnaposan olvasni azért nem akkora buli. Elmondom, én mit néztem/fogok ma nézni.

Expendables 2

Erről nyilván nem kell semmit mondani, Chuck Norris mesél benne Chuck Norris vicceket.

This is The End

Ezt még csak most fogom megnézni, de elvileg egy csomó saját magát játszó sztár James Franconál bulizik, kint meg elkezdődik a világvége. Ez a titkos favoritom.

Fanboys

A másik, ami simán lehet favorit. Ernest Cline írta a forgatókönyvet, és a könyve, a Ready Player One nagyon jó volt, úgyhogy bízom benne, hogy ezt se fogja elszúrni. Négy Star Wars-rajongó megpróbálja ellopni a Baljós Árnyak kópiáját, hogy a rákos haverjuk megnézhesse, mielőtt meghal.

Paul

Amiben Paul az űrlény kávét iszik és szendvicset eszik a lakókocsiban. Nem tudom, milyen lesz, a csalódás lehetőségként minkenképp benne van.

Shaun of the Dead

A legklasszikusabb klasszikusuk egyike. Nyilván mindenki látta már, de érdemes újranézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.