Felvétel a budai erőszakolóról

rapist

A térfigyelő kamera felvételén látható, 30-35 év körüli, sportos testalkatú férfit gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy július 29-én hajnali két órakor megerőszakolt egy lányt a II. kerületben, a Török utca és a Kavics utca kereszteződésénél.

UPDATE: Bár a rendőrség közleménye szerint az eset a Török és a Kavics utcák kereszteződésében történt, ez a két budapesti utca nem keresztezi egymást. Feltételezem, hogy a Frankel Leó utca és a Kavics utca kereszteződéséről lehet szó. Feltételezem, mert ugyan fel akartam hívni a BRFK sajtóügyeletesét, de a megújított rendőrségi weboldalon a BRFK sajtóügyeletesének telefonszámát már nem tették közzé.

UPDATE 2: A rendőrség pontosította a közleményét, a férfi a Frankel Leó és a Kavics utca kereszteződésében támadt rá a lányra.

A támadó megállította az egyedül hazafele tartó lányt. Kivette a kezéből a mobilját, majd egy bokros részre vonszolta és megerőszakolta. Aki felismeri, az hívja a 06-80-555111-et, vagy a 107-et!

Via HVG, Police.hu

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.