Milyen országban tartanak dinnyés sajtótájékoztatót?

cukiság
2013 augusztus 08., 11:24

dinnye-allamtitkar-budai-gyula3

Persze, hogy a Magyarba'! Mintegy 10 millió forint bírságot szabott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a júliusi dinnyeellenőrzések során feltárt szabálytalanságok miatt - írja a kormany.hu. De nem ez a lényeg itt, hanem a díszlet. Meg Budai Gyula, az egyetlen ember, aki mellett Matolcsy György gazdasági véleményvezérnek tűnik. És az eseményről készült tízperces videó, ami hipnotikusabb hatású, mint a tízórásra loopolt Youtube-videók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.