Se Blur, se Guetta, hol van a buli?

életmód
2013 augusztus 09., 16:11
comments 2
  • Sz-szel kezdődik, t-vel végződik, ezen a hétvégén van és bulis, mi az?
  • ???
  • SZOMBAT!

A szokásos hétvégi buliajánló azoknak, akik nem mennek ki oda, ami a rejtvény másik megfejtése lehetett volna. Egy kicsit rövid lesz, de ez a helyzet. További lehetőségnek mindig ott van a bulitérképünk, vagy bármi Bede Márton 50 hely 100 nap alatt listájáról, ami zölddel van írva, vagyis ajánlott.

Péntek

Koncert

tanz

 

Buli

  • Statik&Markov - Drum and bass-lötyögés az A38-on.

Szombat

  • Makarenko, de Bort és The Somersault Boy  -  Akusztikus vidámság Szentendrén, kirándulással egybekötve ideális (<--- jó, súlyos útikönyv sztíló innentől off)< />trong>

Vasárnap

Hát, nem sok. Említettem már, hogy lesz ez is?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.