Itt az allergiaszezon

Egészségügy
2013 augusztus 11., 05:26

tüsszentés

Szakértőnk (én) megállapította, hogy Budapesten is elkezdődött az allergiaszezon. A szezon a hatását nemre, korra és jövedelemre való tekintet nélkül kifejti. A vizsgálatok (lélegzés) eredményeként a tesztalany (én) néhány percenként hatalmasat tüsszent, és taknya-nyála egybefolyik, így hivatalosan is elkezdődött az allergiaszezon. Az ínyencek már a hónap elején is érezhették az idegesítő immunreakciókat (viszkető szemek, ömlő takony, hisztérikus tüsszögés) kiváltó parazitanövények virágzását. (444)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.