Külföldi drogkereskedőket kaptak el a Szigeten

bűnügy
2013 augusztus 12., 13:19

A két férfi gyanúsan viselkedett, ezért szúrták ki őket a rendőrök vasárnap késő este. Egyikük hátizsákjából "kábítószergyanús növényi törmelék" (fű alighanem) került elő, a másik férfi pedig hét tablettát próbált meg a földre ejteni az igazoltatás közben, de a rendőrök ezt is észrevették. Az eldobott tabletták mellett találtak még, korábban földre dobott drogot is, négy tabletta és öt tasaknyi növényi törmelék formájában.

sziget-drog-elfogas-2b

Velük szemben kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás.

Sátrakat fosztogató fiatalokat is elkaptak vasárnap, két háromfős társaság is erre utazott az éjjel. Szintén elkaptak egy férfit, aki sátrak mellé elhelyezett táskákra szakosodott, nála több mobiltelefon is előkerült.

Egy tolvajt pedig egy okostelefon-applikáció buktatott le. A gyanú szerint a férfi, aki önkéntesként dolgozott a Szigeten, megpróbálta megtartani a nála talált tárgyként leadott telefont. A telefonon viszont futott egy applikáció, ami miatt időnként lefényképezte azt, aki a kezében tartotta, majd a képet feltöltötte az internetre. Ezek alapján azonosították a 25 éves férfit, akinél meg is találták a telefont.

(via police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.