Lázár: Csányi az ország első számú uzsorása

politika
2013 augusztus 12., 08:09
photo_camera MTI Fotó: Beliczay László

A frissen megborostásodott Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár egy EU-s pénzekről szóló sajtótájékoztatón újságírói kérdésre visszaüzent Csányi Sándornak, aki korábban egy szűk körű sajtótájékoztatón azt mondta:

Néha egy-két ember tesz megjegyzéseket, de ez sosem izgatott nagyon. Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet.

photo_camera MTI Fotó: Beliczay László

Lázár erre most azt mondta, hogy a sajtóból értesült Csányi szavairól, „nem jellemző, hogy találkoznék Csányi Sándorral”, majd vissza is szólt:

A tudomásulvételen kívül nem tudok mást tenni, az ország első számú uzsorásával szemben mást nem lehet tenni. Bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől megszerzett milliárdjaival, én meghunyászkodom. Aki ilyen fontos ember, azelőtt kénytelen vagyok.

(Nemsokára több információval szolgál a sajtótájékoztatóról munkatársunk, Magyari Péter.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.