Izland most nyerte meg a hogy kezeljük az ostoba homofóbokat versenyt

vallás
2013 augusztus 15., 19:23

A szigetre látogató meleg-ellenes prédikátor előadására a helyiek megvették felvették az összes jegyet, majd nem mentek el.

Már egy hete botrány van Izlandon, mert helyi evangélikus egyház egy Franklin Graham nevű prédikátor előadását hirdette a saját oldalán. Aztán mikor kiderült, hogy Graham mekkora pöcs azonnal bocsánatot kértek, levették a hirdetést. Ezzel együtt is nagy balhé volt, az egyik papnő, Sigríður Guðmarsdóttir elég nyíltan bazdmegelt az esemény Facebook oldalán.

Nemsokára a helyiek kitalálták, hogy felvásárolják felveszik a jegyeket az előadásra, hogy aztán ne menjenek el.

És tényleg ez történt. Nagy fel!

(a tweetet Nyuzrum találta)

UPDATE: A jegyek ingyen voltak, nem is fizettek neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.