Snowden beszólt a saját apjának

külföld
2013 augusztus 16., 20:52

Edward Snowden apja, Lon Snowden és annak ügyvédje, Bruce Fein az NSA leleplezése óta többször nyilatkozott úgy, mintha Edward Snowdent képviselnék. Moszkvába is készültek, hogy jogi tanácsadást adjanak az ott menedékjogot kapott Snowdennek. Erre Snowden közölte, hogy nincs róla bennfentes információjuk, és nem ők, hanem egy nemzetközi elit jogászcsapat képviseli. Snowden arra kérte a médiát, hogy ne használják ki, hogy az apja ki van éhezve a bulvárra. (Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.