Gareth Bale állítólag 93 millió fontért megy a Real Madridba

futball
2013 augusztus 20., 14:53

A szezon legfárasztóbb átigazolássztorijának (ami végül erős hajrával beelőzte a szintén nagyon fárasztó, de legalább olyan angolosan érzelmes Rooney-sagát és a teljesen idióta Suarez-eposzt) ez lehet a csattanója, már ha hiszünk az átigazolási pletykákkal foglalkozó újságoknak, ami elég nagy hiba. A hírt a Sky Italia írta meg, és jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont ők tudnának erről, de is igaz, emlékeztet a Guardian, hogy ők írtak először arról is, hogy Guardiola Münchenbe megy. A Tottenham TALÁN az Anzsi Mahacskalától érkező Williannel vigasztalódik, és egyébként is elég jól erősítettek a nyáron. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy simán lehet, hogy semmi sem igaz az egészből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.