Cukiság és remény: instagram-videóval üzentek a deszkások az elveszett telefon tulajdonosának

cukiság
2013 augusztus 22., 08:11

Ismerős történet: elveszett a telefon, valaki megtalálja, esze ágában sincs visszaadni, de ahogy használni kezdi a telefont, posztol instagramra, ez pedig nyomra vezeti a tulajdonost.

Akár ez is történhetett volna egy amerikai Kimchi Ho barátjának a telefonjával is. Ehelyett valami csodás történt.

ku-bigpic

Augusztus elején egy hétvégi biciklizés során a lány barátja, anélkül hogy szólt volna neki, berakta a telefonját a lány biciklijének hátulján lévő tartóba. Pár órával, és rázós utakkal később, mikor hazaértek, Kimchi testvére a nemrég feltöltött videóról kérdezte őket. A hazatérő bringásoknak ötlete sem volt, miről van szó.

Az instagramos videón pár kölyök deszkázott, és szóltak, hogy megtalálták a telefont. Mint kiderült Kimchi barátjának kiesett a telefonja útközben. A srácok megadtak egy telefonszámot, amin rögtön el is érték őket, és a közeli deszkás parkban a telefon visszakerült tulajdonosához teljesen sértetlenül.

 

„Ezek a gyerekek zseniálisak. Színtisztán királyak.

Ahogy felhívtuk őket, rögtön felvették. Elmondták hogy a közeli parkban vannak, szóval odabiciklizünk, és a telefon ott várt minket. Teljesen sértetlen volt, és csak vissza akarták adni a jogos tulajdonosának. Akár el is adhatták volna, jó pénzért, és úgy folytathatták volna a deszkázást, de nem. Ehelyett csináltak pár vicces képet, és megcsinálták ez a cuki videót.”

A sztori végül a reddit főoldalára is kijutott, ahonnan a Gawker is átvette.

Tremmel Márk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.