https://444.hu/assets/gordeszkaversenyurbantamas_fejlec.jpg

BULIZÁS IS NOT A CRIME

Popkult
2013 augusztus 23., 17:05

(fotó: fortapan.hu / urbán tamás)

Lassan pörgünk ki a nyárból, és megint jön majd az az időszak, amikor mindenkinek városon belül kell elfoglaltságot találnia magának. Szerencsére Budapesten ezen a hétvégén bőven van miből válogatni.

Egész hétvégén

Napközben

  • Nyitóhétvége az Új Múzeum Méheknek tárlatán - Közösségi méhészkedés a Műcsarnok teraszán.
  • VaLyo part - Budapest legjobb aktuális szabadtéri szórakozóhelye három nap múlva zár, addig koncertek, napközbeni programok meg egy csomó minden.

Péntek

Koncert

  • Tanz Baby! + Marla Blumenblatt - Osztrák neoszving, női rock'n'roll és rengeteg tánc a hajón. 
  • Korai Öröm - A Gödör Klubban. Tömény kilencvenesévek, őrült pszichedelikával.

Buli

Szombat

Napközben

Koncert

Buli

Vasárnap

Napközben

Koncert

  • Roger Waters - The Wall - ehhez nincs nagyon mit hozzáfűzni.

Még egy program bármikorra

A hétvégén fog zajlani New York-ban a kilencedik aforpunk fesztivál. Ezt persze nem javasoljuk programként (kivéve ha valaki épp a városban van, akkor ki ne hagyja!), viszont magáról az afropunk mozgalom történetéről van egy szuper film, ami teljes egészében fenn van a Youtube-on, azt bátran ajánljuk, ha például egyik este esősre fordulna odakinn az idő:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.