Forró románc a hűvös Albionban

külföld
2013 augusztus 25., 15:52

Az MTI ma folyamatosan meglep: nem elég, hogy a popkultban tündökölnek, de még a Szex, szerelem, gyengédség-vonal is nagyon erős. Most azt írják, hogy újraéledt a szerelem András yorki herceg és volt felesége, Sarah között. András, aki II. Erzsébet harmadik gyereke, legutóbb Sarah-val és a két lányával együtt látogatta meg a királynőt a balmorali rezidenciáján. Ez azért nagy szám, mert Sarah-t eddig soha nem hívták meg Balmoralba. Állítólag most olyan jó megvannak, hogy még házasság is lehet a dologból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.