Vasárnap esti filmajánló

FILM
2013 augusztus 25., 16:32

Most ugyan nem másnaposan, de van egy csomó film, amit érdemes megnézni vasárnap este. Nálam ezek mennek a háttérben, miközben működtetem a hírszolgáltatást.

Start Trek és Sötétségben - Star Trek

Én mindig 'warsos voltam, és különösebbben sosem érdekelt a Star Trek, de itt az ideje megnézni a J.J. Abrams-féle verziót. Ráadásul Benedict Cumberbatch is játszik a másodikban, ami csak jó lehet.

X-Men: Az elsők

Ezt pont láttam már, de vannak dolgok, amikből sosem elég, és az X-Men pont ilyen. Ez ráadásul messze a legjobb edddigi X-Men-film, és nemsokára jön a folytatás is. Ja, és szerintem James McAvoy nagyon jó.

The Newsroom

Aaron Sorkin új (nem annyira) sorozata, ami újságírókról szól. Szerintem többet nem is kell mondanom, akiben van bármi naivitás és még érdekli a politika, az úgyis látta az összes West Wing-részt. És egyszer szeretnék újságíró is lenni, szóval itt most minden összejött. Most kezdem az első részt.

Azt inkább nem mondjuk meg, honnan lehet ezeket a filmeket beszerezni, de egyrészt ott van a videótéka, másrészt meg mindenkinek van egy ismerőse, aki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.