Láss csodát: menő EU-s kampányfilmek

Brüsszeli bulvár
2013 augusztus 26., 08:56

Most bebizonyítjuk, hogy nem mindig olyan töketlen az EU kommunikációja, mint amilyen általában. Összeszedtük a közel- és régmúlt pár jól sikerült uniós kampányvideóját.

Meztelen felsőtest, pogózó kémiai elemek, cuki rajzfilm és slowmotion érzelmi zsarolás!

Az első, s talán leghíresebb reklámmal az európai egészségbiztosítási kártya kiváltására ösztönzik a külföldön nyaraló utazóközönséget. Figyelem, majdnem 18+ tartalom! Akit ezzel sem lehet meggyőzni, azt semmivel…

link Forrás

A nők átlagosan 17 százalékkal kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak. Az EU szerint ez nem ok, az alábbi kisfilmben meggyőzően demonstrálják, hogy miért nem.

link Forrás

Kaját pazarolni egyszerűen bunkóság. Ezt viszont ilyen szép képekben is el lehet mondani.

link Forrás

A geekek kedvence lesz ez a kisfilm, amiben azzal fényezi magát az unió, hogy kutatási támogatásokat oszt (nagyon helyezesen).

link Forrás

Végül egy cuki rajzfilm az energiapazarlásról, az éghajlatváltozásról, és, hogy ki mit tehet a jegesmedvék megmentéséért.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.