Rablás, verés és majdnem nemi erőszak Dögén

  • A rendőrség elfogott egy 13 és egy 19 éves fiatalt.
  • Mert a dögei otthonában rátörtek egy 65 éves asszonyra.
  • Megverték, kirabolták, és majdnem meg is erőszakolták.
Fotók: police.hu

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett, testi sértés bűntett, szexuális erőszak bűntett valamint magánlaksértés miatt indított nyomozást a 13 éves dögei és G. Zoltán 19 éves záhonyi lakosok ellen.

Hétfő este egy dögei házban rátörtek egy 65 éves asszonyra, megverték, követelték a pénzét, majd a 13 éves fiú a lakásból különböző dolgokat rámolt ki. G. Zoltán az asszony ruháját letépte, hogy megerőszakolja, de a nő ellenállt, és segítségért kiabált.

nyomasztó 1

Szerencsére éppen hazaért a fia, aki meghallotta, és azonnal a segítségére siettet. Amint belépett a lakásba, a két rabló őt is verni kezdte, de sikerült a szomszédba menekülnie, ahonnan szólt a rendőrségnek.

A rendőrök azonnal, nagy erőkkel érkeztek, és tetten érték a támadókat. Elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták őket. A 65 éves asszonyt a sérülései miatt a mentők kórházba szállították.

nyomasztó 2

G. Zoltánt őrizetbe vették, ellene rablás, testi sértés, szexuális erőszak és magánlaksértés miatt nyomoznak. Előzetesbe fog kerülni, míg a 13 éves társa szabadlábon védekezhet.