Nem akart fizetni a benzinért a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója, ezért fegyverrel fenyegette a kútkezelőt

bűnügy
2013 augusztus 29., 7:56

Frissebb cikk a témában

Kéms gonna kém, mondja a művelt latin, de ebben az esetben nincs igaza, mert rabolnak is. A Budapesti Nyomozó Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója ellen, írja az MTI (ezt a mondatot másolás után történő beillesztéssel helyeztem ide).

A közlemény szerint a szakszolgálat hivatásos állományába tartozó tagja szerdán 20 óra körül Budapesten, egy XIII. kerületi benzinkútnál tankolt, majd fizetés nélkül akart távozni. A kútkezelő a gépkocsihoz lépett, hogy feltartóztassa, ekkor azonban a gyanúsított dulakodni kezdett vele, majd a jobb első ülésről magához vette engedéllyel tartott lőfegyverét és ráfogta a kútkezelőre, felszólítva, engedje el, különben lőni fog.

A gyanúsítottat a rendőrök még szerda este elfogták és őrizetbe vették, az ügyészség indítványozza előzetes letartóztatását. (Ez mind kopipészt volt).

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt