Kaká feladta Madridban

futball
2013 augusztus 30., 06:00

Szerda este barátságos meccset játszott La Corunában a Real Madrid, ami után a brazil játékos nyíltan beszélt arról, hogy ott akarja hagyni a Real Madridot. Az egykori aranylabdás még 2009-ben, 65 millió euróért szerződött Spanyolországba, ami ma is minden idők harmadik legdrágább igazolása. Madridban viszont gyenge kezdés után csak romlott a formája, és eddig csak azért nem adták el, mert a világon senki nem akart érte eleget fizetni.

A Marca szerint most a Milannal, Kaká korábbi klubjával összejöhet a megállapodás még az átigazolási szezon vége előtt. Ehhez persze a Real Madridnak el kell fogadnia, hogy sok pénzt az évek óta tragikus formában lévő focistáért már nem kaphat soha.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.