Közepesen jó ötlet: az ülésen hagyni a drogot, miközben a tilosban parkolsz a bíróság előtt

bulvár
2013 augusztus 30., 16:32

A két bronxi férfi az összes bombagólt belőtte, amit egy ilyen helyzetben lehet.

Egyiküknek meg kellett jelennie a bíróságon Wyckoffban, New Jerseyben, ezért megkérte egy barátját, hogy vigye el őt. A nála lévő marihuánát az első ülésen hagyta, majd bement a bíróságra. Barátja leparkolt a városháza elé, ahova nem lehetne, majd otthagyta az autót.

A rendőröknek ez szemet szúrt. A sofőr csak egy parkolási büntetést kapott, mert el tudta magyarázni, hogy nem az övé a fű. Az éppen a tárgyalóteremben lévő barátját viszont letartóztatták marihuána birtoklásáért, így mehet vissza a bíróságra szeptember végén.

(NewJersey.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.